Scansat starter radiobingo! Vi starter spill torsdag 30. september.Denne høsten lanserer vi vår egen radiobingo, og vi gleder oss til å starte opp! Vi skal spille bingo hver torsdag kveld klokka 20.00 og du kan sikre deg spillebrett til de tre første omgangene dersom du betaler neste medlemsavgift før 15. september. Da får du brett til spilleomgangene 30. september, 7. oktober og 14. oktober tilsendt i posten.

Det koster kr 100,- for et spillebrett, det kan du enten komme og kjøpe av oss i Scansat i studio, eller kjøpe enkelt hver uke med ett debetkort fra VISA eller Mastercard (ikke kredittkort) via scansat.no og radiobingo.no. Nettsalg av brett åpnes uka før første spill, fra og med den 24. september

Bli medlem og bli med p bingo 1
Vi deler ut mange tusen i ordinære premier hver torsdag kveld, og skal også spille om en stor jackpot som vil vokse fra uke til uke, og som kan bli opp til 100.000 kroner.Du kan enkelt registrere deg nå på radiobingo.no for å sikre at du har brukerkontoen klar til å spille, gå til radiobingo.no og klikk «Logg inn med Vipps» oppe til høyre. Spillsiden til Scansat vil dukke opp en uke før første spill, men du kan registrere deg nå.

Vi gleder oss til å tilbringe mange spennende torsdag kvelder med deg i tiden som kommer, og håper du blir med!

Husk:

Betal medlemsavgiften nå og få tilsendt de tre første spilleomgangene i posten
Registrer deg med Vipps på radiobingo.no