Torsdag 23.05 2019 med Helge Larsen sand kl .20.00 på Scansat. Sms : kodeord dbr,ta et mellomrom og så din melding, send til 2199 som går da inn til studio.

Walkthrough Gears of War: Judgment - Consequences: Dead End
Gå opp trappene og gå til midten av plattformen. Etter kuttcene, hopp over hindringen til venstre for inngangen. Gassen i rommet vil skade deg fra tid til annen. Når du kommer til gaffelen, ta venstre vei og hopp over hindringer for å komme til videre plattformer. Fiender vil angripe deg konstant. Prøv å ignorere dem og drep bare de som blokkerer banen din.

Når du kommer til det angitte punktet, løfter du dekselet til gassrommet for å få en gassmaske. De gjenværende fiendene vil forsvinne, og en passasje vil åpne til trappen som fører til øvre dekk. Gå til den andre siden av rommet og se på fiendene som angriper deg. Sett deg selv i en slags smal passasje, og begrens dermed antall fiender som angriper deg samtidig.

Bruk trappene for å komme til øvre dekk. Når du har kommet til bunnen, går du gjennom døra til venstre for den angitte passasjen. Gå inn i rommet til høyre. På baksiden er det en COG-etikett. Når du kommer nær ham, vil de angripe deg igjen.

Etter å ha brukt blitsen, gå opp trappene til balkongen til høyre og ta Gatling med deg. Locusts vil angripe deg om et øyeblikk. Reaperen vil fly over plattformen. Etter et øyeblikk vil han lande på et av takene til høyre eller venstre. Når du skyter ham, vil han fly over plattformen og lande på taket igjen. En ny bølge av fiender vil dukke opp mellom plattformene som Reaperen har landet på. Også Boomers vil delta i slaget ved å gå ned trappene til venstre.

Etter dem, gjør deg klar til å takle en annen Reaper, som vil opptre på samme måte som den forrige. Når du dreper den siste fienden, vil du se et helikopter i det fjerne. Nå må du fortsette å kjempe til helikopteret lander på perrongen. Infiserte mennesker vil delta i slaget. Forsøk å holde deg på farten, skift dekke og ikke la fiender omgi deg. Flere Reapers vil dukke opp under slaget. Når helikopteret lander, gå til midtgangen til venstre, dypere på plattformen. Klatre opp trappene og gå til helikopteret for å fullføre denne delen.

Etter å ha ryddet territoriet, gå inn i bygningen. Gå til søylen til venstre for inngangen og sett sprengstoffene ved å trykke på sprintknappen når begge sirkler er i samme posisjon. På dette tidspunktet vil du bli angrepet av fiender som stiger ned fra balkongene ovenfor. De vil vises konstant, så du må se et øyeblikk der det er færre fiender, og deretter avsløre de resterende anklagene.

Etter å ha installert den siste ladningen, vil fiender fra utsiden sprenge en av veggene. Gå dit. På høyre side av hullet finner du One-Shot - bruk det på store fiendtlige enheter. Lagre minst to reaper-kuler som vises senere. Etter å ha drept noen flere fiender, blir oppdraget slutt. casino Malaysia