Sending på Scansat Radio i kveld Lørdag .21.08-2021 fra  Kl.21.00 - 24.00

I studio Torill & Arnt Gunstead.
Hilsner og meldinger : arnt melding til 2199.
arnt og torill 57 oHUSK
20 års jubileumsfest med Scansat!
Clarion Energy Hotel Stavanger
Scansat feirer i 2021 sitt 20+ jubileumsfest med mange Artister hele helgen 29 -31 oktober
Kontakt Clarion. 51 34 78 00 Husk å nevn kodeordet Scansat
Fra arkivet til Scansat Radio.
På lytter-cruice til Amsterdam / Kiel

Scansat nye studio i Sandnes

Scansat tilbake i Oslo

Scansat har nå en gledelig nyhet å komme med vi er tilbake på Dab i Oslo,

Dette etter å ha vært borte fra Dab i Oslo en periode, har vi hatt et stort ønske om å komme tilbake

til Oslo selv, og det har mange av våre lyttere og, vi har ofte fått spørsmål om når er dere tilbake i Oslo.

Scansat er i tillegg å høre på dab følgende steder - Deler av Rogaland - Telemark/ Vestfold og på de fleste kabelnett

i Norge, finner du oss ikke på ditt kabelnett kontakt ditt kabelnett å meld fra at du har et ønske om at de kan legge ut scansat.

Clas Lövgrens

Tidligere i dag kom det en melding fra Claes Lövgren om at Lövgrens tidligere (Claes Lövgrens legger ned bandet. En trist melding, selvfølgelig, men helt forståelig i disse tider når situasjonen er tøff for veldig mange i bransjen.

Jeg vil oppsummere med noen få ord og en verdig konklusjon litt om alle rapportene jeg har laget gjennom årene og også formidle dette gjennom noen herlige bilder. Claes møtte Nicke og Olle Fredriksson i 1994 med bandet Lajbans hvor Claes startet, men kort tid etter endret Lajbans navnet til Claes Lövgrens i 1996, som de siste årene ble Lövgrens.

Claes har jobbet med disse bandene i snart 25 år, og de har opplevd utrolig mye gjennom årene. Claes vil fortsette å jobbe med musikk, du kan møte ham på M / S Viking Cinderella som cruisevert i fremtiden. Dansebandets reise med bandet Startet rundt 2012/2013 da jeg møtte bandet for første gang på en reportasje og siden den gang har jeg hatt en veldig fin kontakt med gutta, det er som en familiefølelse når du er ute på forskjellige eventyr med bandet.

Hardt arbeid selvfølgelig, men verdt hvert minutt. Claes Lövgrens / Lövgrens har blitt sett av millioner av mennesker bare gjennom rapportene mine med filmer og bilder, og det har selvfølgelig vært en hjelp for bandet å ha Dance Band-siden med på denne reisen for å kunne spre musikken sin og ganske enkelt fange et nytt publikum for dem. Men nå er denne reisen over med Lövgrens, og jeg vil rette en stor og oppriktig takk til alle medlemmene av bandet gjennom årene og ikke minst Claes Lövgren som alltid tok imot meg med åpne armer når jeg var med dem ute. Jeg ønsker dere alle lykke til med alt som skal komme i fremtiden og håper å se dere ute i en annen sammenheng. Kanskje på M / S Viking Cinderella for å besøke Claes :) Musikken lever videre med bandet.

 

Kilde : Christian på Dansbandssidan.com

Underkategorier

Innloggings skjema

Siste Innlegg