”Klubb DK” præsentere dig hver fredag kl. 14

 

Lars Rytter Sørensen

”Klubb DK” præsentere dig hver fredag kl. 14 for 10 sange fra Danmark. Her i starten bliver det en slags greatest hits, der vil give dig et godt indtryk af de mange genre der findes lige fra Schlager (Dansktop), Pop, Rock, Folk og Country. Studievært/Klubbmaster er undertegnede Lars Rytter. Jeg er 46 år gammel, opvokset i Vestervig i Nordvestjylland, men bosiddende i den østjyske by Randers, hvor jeg arbejder på en ståldørsfabrik. Jeg begyndt at lave radio i 1987, og har været på en stribe radiostationer. I de sidste fem år har jeg produceret programmet ”Jukeboxen” der er Danmarks mest alsidige musikprogram. Når jeg ikke laver radio her på Scansat slapper jeg af med min familie, og ikke mindst, min dejlige kæreste Birgitte.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.