Takk for alt Lövgrens

Tidligere i dag kom det en melding fra Claes Lövgren om at Lövgrens tidligere (Claes Lövgrens legger ned bandet. En trist melding, selvfølgelig, men helt forståelig i disse tider når situasjonen er tøff for veldig mange i bransjen.

Jeg vil oppsummere med noen få ord og en verdig konklusjon litt om alle rapportene jeg har laget gjennom årene og også formidle dette gjennom noen herlige bilder. Claes møtte Nicke og Olle Fredriksson i 1994 med bandet Lajbans hvor Claes startet, men kort tid etter endret Lajbans navnet til Claes Lövgrens i 1996, som de siste årene ble Lövgrens.

Claes har jobbet med disse bandene i snart 25 år, og de har opplevd utrolig mye gjennom årene. Claes vil fortsette å jobbe med musikk, du kan møte ham på M / S Viking Cinderella som cruisevert i fremtiden. Dansebandets reise med bandet Startet rundt 2012/2013 da jeg møtte bandet for første gang på en reportasje og siden den gang har jeg hatt en veldig fin kontakt med gutta, det er som en familiefølelse når du er ute på forskjellige eventyr med bandet.

Hardt arbeid selvfølgelig, men verdt hvert minutt. Claes Lövgrens / Lövgrens har blitt sett av millioner av mennesker bare gjennom rapportene mine med filmer og bilder, og det har selvfølgelig vært en hjelp for bandet å ha Dance Band-siden med på denne reisen for å kunne spre musikken sin og ganske enkelt fange et nytt publikum for dem. Men nå er denne reisen over med Lövgrens, og jeg vil rette en stor og oppriktig takk til alle medlemmene av bandet gjennom årene og ikke minst Claes Lövgren som alltid tok imot meg med åpne armer når jeg var med dem ute. Jeg ønsker dere alle lykke til med alt som skal komme i fremtiden og håper å se dere ute i en annen sammenheng. Kanskje på M / S Viking Cinderella for å besøke Claes 🙂 Musikken lever videre med bandet.

 

Kilde : Christian på Dansbandssidan.com

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.