”Klubb DK” præsentere dig hver fredag kl. 14


 

Lars Rytter Sørensen

”Klubb DK” præsentere dig hver fredag kl. 14 for 10 sange fra Danmark. Her i starten bliver det en slags greatest hits, der vil give dig et godt indtryk af de mange genre der findes lige fra Schlager (Dansktop), Pop, Rock, Folk og Country. Studievært/Klubbmaster er undertegnede Lars Rytter. Jeg er 46 år gammel, opvokset i Vestervig i Nordvestjylland, men bosiddende i den østjyske by Randers, hvor jeg arbejder på en ståldørsfabrik. Jeg begyndt at lave radio i 1987, og har været på en stribe radiostationer. I de sidste fem år har jeg produceret programmet ”Jukeboxen” der er Danmarks mest alsidige musikprogram

improve bone mass, muscle mass, strength and frequently generic sildenafil ACTION.

. Når jeg ikke laver radio her på Scansat slapper jeg af med min familie, og ikke mindst, min dejlige kæreste Birgitte.